Karditsel feestkaasjes

Ben jij ook al volop bezig met het plannen van de eindejaarsfeesten? Karditsel maakt dit jaar weer enkele heerlijke feestkaasjes die niet mogen ontbreken op jullie feesttafel! Naast de kerstboompjes die ondertussen een vaste waarde geworden zijn, lanceren we ook een lekker truffelkaasje dat we tot eind januari zullen aanbieden. Zo kun je gedurende de hele maand januari in feeststemming blijven!

Kerstboompjes

Karditsel kerstboom kaasjes

Deze feestelijke kaasboompjes van ongeveer 110 gram zijn niet alleen heerlijk, maar brengen ook een prachtige kerstsfeer op jouw kaasplank. Het linkse kerstboompje is een vers geitenkaasje bedekt met Espelette peper voor een licht pittige smaak. Het rechtse kerstboompje is een vers geitenkaasje met heerlijke Italiaanse kruiden en knoflook, zowel in de kaas als er bovenop.

HOE KAN je deze kerstboompjes BEMACHTIGEN?

We verdelen deze feestelijke kaasjes in de week voor Kerst en je kunt ze op twee manieren bemachtigen:

  1. Via jouw lokale kaashandelaar: hier vind je een overzicht van kaashandelaars die door ons gekend zijn.

  2. Rechtstreeks bij ons na bestelling en ophaling op onze boerderij in Lummen tijdens de kaasverkoop op zaterdagochtend. Concreet plaats je hiervoor dan je bestelling via bestellingen@karditsel.be vóór zaterdagavond 16 december voor ophaling op zaterdag 23 december tussen 10 en 12 uur. Klik hier voor meer info over onze huisverkoop.

 

Truffelkaasje

Ontdek ons feestelijk geitenkaasje met een subtiele toets van truffel. Dit vers kaasje van 60 gram bevat Tartufata, een salsa van champignons en zomertruffel. Mis de kans niet om het tot eind januari op je feesttafel te presenteren en je gasten te verwennen met deze smaakvolle lekkernij.

HOE KAN je een truffelkaasje BEMACHTIGEN?

Je kan ons lekkere truffelkaasje op twee manieren bemachtigen:

  1. Via jouw lokale kaashandelaar: hier vind je een overzicht van kaashandelaars die door ons gekend zijn.

  2. Rechtstreeks bij ons na bestelling en ophaling op onze boerderij in Lummen tijdens de kaasverkoop op zaterdagochtend. Concreet plaats je hiervoor dan je bestelling via bestellingen@karditsel.be vóór zaterdagavond 18 uur voor ophaling de week nadien op zaterdag 30 december, 6, 13, 20 of 27 januari, telkens tussen 10 en 12 uur. Klik hier voor meer info over onze huisverkoop.

Vorige
Vorige

Tips voor de perfecte kaasschotel

Volgende
Volgende

Kamiel in 5 stappen